Λογότυπο Γραφείου Επιτρόπου Νομοθεσίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 19.10.2021, εκδήλωση για την τελετή βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Συγγραφής Μικρής Ιστορίας με θέμα:  «΄Εμφυλη ισότητα και ψυχική ενδυνάμωση εν καιρώ πανδημίας», στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η οποία διοργανώθηκε από τη Διατμηματική Επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για την Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Επιτρόπη Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση και την Επαγγελματική Εκπαίδευση.  

	Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και Επίτροπος Νομοθεσίας κα Λουϊζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέας Ζαχαριάδης εκ μέρους της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου και ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

	Μέσω του διαγωνισμού η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών για τα θέματα ισότητας των φύλων στην εργασία και επαγγελματική εκπαίδευση.  

	Στον διαγωνισμό μετείχαν μαθητές της Δημοτικής, Μέσης Γενικής, και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

	Ο χαιρετισμός της Επιτρόπου Νομοθεσίας παρατίθεται κατωτέρω:
22/10/2021 - Πραγματοποιήθηκε στις 19.10.2021, εκδήλωση για την τελετή βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Συγγραφής Μικρής Ιστορίας με θέμα: «΄Εμφυλη ισότητα και ψυχική ενδυνάμωση εν καιρώ πανδημίας», στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η οποία διοργανώθηκε από τη Διατμηματική Επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για την Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Επιτρόπη Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση και την Επαγγελματική Εκπαίδευση. Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και Επίτροπος Νομοθεσίας κα Λουϊζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέας Ζαχαριάδης εκ μέρους της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου και ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου. Μέσω του διαγωνισμού η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών για τα θέματα ισότητας των φύλων στην εργασία και επαγγελματική εκπαίδευση. Στον διαγωνισμό μετείχαν μαθητές της Δημοτικής, Μέσης Γενικής, και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Ο χαιρετισμός της Επιτρόπου Νομοθεσίας παρατίθεται κατωτέρω:

ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

Νομοθεσία

Νομοθεσία

Διεθνείς Συνθήκες

Διεθνείς Συνθήκες

Διεθνείς Συνθήκες
Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Διεθνείς Συνθήκες Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Back to Top